Mijn naam is Aron Weidenaar (ja, ergens verre familie van die worstenmakers), ik woon in Leeuwarden en voor de echte nieuwsgierigen: ik ben 27 jaar geleden geboren op 16 juli. Met ruim zeven jaar aan ervaring bij communicatiebureau’s ben ik sinds een jaar een veelzijdige freelancer met specialisaties in fotografie en social media management. Met mijn achtergrond en scholing in communicatie weet ik hoe je een verhaal goed kunt vertellen in zowel beeld als tekst. Daarnaast verzorg ik de organisatie rond content in de breedste zin van het woord. Mensen omschrijven mij vaak als sociaal, nuchter en een tikkeltje perfectionistisch. In mijn vrije tijd sport ik, ga ik met de drone en camera op pad of ga ik de natuur in. 

 

Aron-Weidenaar

fotografie

Door mijn veelzijdige fotografiewerk bij communicatiebureau’s, ben ik heel breed inzetbaar geworden. Van portretten tot foodfotografie, zet me in. Die diversiteit vind ik heerlijk en daar voel ik me het beste bij. Ik neem maar wat graag mijn spullen mee op locatie of ik nodig je uit in mijn studio. Ik denk mee met het beeld, denk mee in de plaatsing in diverse media en voer (natuurlijk) uit. Bekijk ook vooral mijn cases. 

Social media

In deze tak van sport komt mijn kennis van tekstschrijven, fotografie en contentmanagement helemaal tot zijn recht. Voor meerdere bedrijven onderhoud ik momenteel de complete social media. Van contentplanning tot fotografie en adverteren, ik kan het hele traject uit handen nemen of in samenwerking met communicatie-afdelingen/medewerkers de social media runnen. Zo heb ik in mijn loopbaan ruim dertig bedrijven verder geholpen in zowel strategie, project management en content in lange- en kortere termijntrajecten. Vragen hier over of wil je samenwerken? Neem hier gerust contact met mij over op.

Strategische
Communicatie

Wil jij een verhaal vertellen, maar heb je nog niet helemaal scherp hóe je dat wilt vertellen? Ik help je om je verhaal strakker te krijgen en kan je ook helpen in de vorming van je communicatie en de uitingen daarvan. Geen ellenlange strategische sessies, gewoon hulp bij het helder maken van je communicatiedoelen en de inrichting daarvan. Hulp nodig, stuur me vooral een bericht of bel mij!

eetcafe-het-leven-logo_FIX
junction-logo
190220_logo-EI
Van-Dorp_logo_20160321
thfl-full-wide
Douwe-egberts-cafe-logo
Klant-in-Zicht-logo
sophias-logo
frame-offices-logo
bregepop-logo
Back to top Arrow